Szolgáltatások

Webfejlesztés

HONLAPKÉSZÍTÉS, WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, WEBLAP KÉSZÍTÉS

Több éves honlapkészítési tapasztalattal biztosítom, hogy az átgondolt, tervezett weboldal készítési folyamat sikert hozzon Önnek! Manapság egy sikeres vállalkozás szerves részét képezi egy igényesen készített weblap, informatív honlap.

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS, WEBSHOP KÉSZÍTÉS

A webáruházak nagyon elterjedtek napjainkban. Modern webshop rendszer rengeteg beépített megoldással, és sok egyedi funkcióval is bővíthető. Könnyen integrálható kártyás fizetés, különféle csomagátvételi lehetőségek, számlázás funkció, kiválóan keresőoptimalizálható.

LANDING PAGE-EK FEJLESZTÉSE

Egy weboldal esetében nagyon sok múlik azon, hogy tervezett, egyedi, reszponzív és vizuálisan megnyerő legyen. Sokszor ezen múlik valaki Ügyféllé válik vagy tovább kattint. Design megoldásaink, minden esetben Ügyfeleink igényeinek megfelelően készülnek el.

WORDPRESS WEBOLDAL KARBANTARTÁS

Egy weboldal kezelése, még ha az WordPress alapon is működik túl bonyolulttá válhat egy idő után. Ha baj van és fejlesztői segítség kell valamilyen apró probléma elhárítására, akkor általában külső segítségre lesz szüksége.

Grafika

WEBDESIGN KÉSZÍTÉS, REDESIGN

Egy weboldal esetében nagyon sok múlik azon, hogy tervezett, egyedi, reszponzív és vizuálisan megnyerő legyen. Sokszor ezen múlik valaki Ügyféllé válik vagy tovább kattint. Design megoldásaink, minden esetben Ügyfeleink igényeinek megfelelően készülnek el.

LOGÓ TERVEZÉS, ARCULATTERVEZÉS

A logó a cégarculat legfontosabb, legmeghatározóbb eleme. A céglogó tulajdonképpen a cég arca, ügyfeleket szólíthatunk meg vele. A logó és arculattervezés összetett feladat, amelynek egyik kulcsa a jó a grafikus a másik a sikeres kommunikáció.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Bár a márkakommunikáció egyre inkább az online térben zajlik, a kiadványok reneszánszukat élik és hathatós kiegészítői az online csatornáknak. Legyen szó akár könyvről, magazinról, rövidebb lélegzetű irományról..

REKLÁMGRAFIKA

A reklámgrafika fontos eszköz ahhoz, hogy vállalkozása sikeresebb legyen, javuljon az arculata és könnyebben megjegyezzék a leendő ügyfelek. Vállalom a grafikai tervezést, a nyomdai előkészítést, de megálmodom Önnek a legjobb dekorációt is.

SOCIAL FELÜLETEK TERVEZÉSE

Facebook és Instagram arculattervezése, hirdetési kreatívok grafikai megvalósítása.
Egy cégnek professzionálisabb megjelenést biztosít ha az összes webes megjelenése egységes stílusú és a cég kialakított arculati elemeit, stílusjegyeit tartalmazza.

Marketing

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS (SEO)

A keresőoptimalizálás napjainkban kiemelt szerepet kap, gyakorlatilag egy külön szakmává vált. Ahhoz hogy még több Ügyfelet tudjunk honlapunkra csalogatni, elengedhetetlen, hogy a Google és egyéb keresők első találati oldalán jelenjen meg cégünk, adott kulcszavakra.

MARKETING HELYZETELEMZÉS, TANÁCSADÁS

Legyen szó egy új termékről, vagy a legváltozatosabb marketing igényekről, a siker titka az átgondolt fejlődésben rejlik. A marketing minden fontos tényezője egy kézbe kerül. Egy seregnyi alvállalkozó helyett bízza profi tanácsadónkra a marketingjét!

KAMPÁNYOK TERVEZÉSE

Minden jó kampány sorsa már a tervezésnél eldől. Mondják ezt mindig a nagy-nagy marketingesek, és én is. Legyen szó Banner, Facebook, AdWords vagy bármilyen más kampányról, segítek megtervezni. Mi a célja, hogyan akarja azt elérni, hogy nézzen ki, mi legyen benne, ezeket csak bízza rám.

REKLÁMFILM KÉSZÍTÉS

A videó és reklámfilmek elkészítésében is Ügyfeleim segítségére vagyok. Vállalom akár spotok, teljes reklámfilmek, kisfilmek készítését is. Költséghatékonyan, rövid, tömör, a fogyasztó számára felfogható üzenettel, marketing eszközökkel.

FOTÓZÁS

Ha egyedi weboldalról van szó és nem elegek a stockfotók, bizony nem mindegy, hogy milyen fotóssal dolgozunk! A megfelelő termék és bemutató képek, fények, beállítások mind mind nagyon fontosak egy jól elkészített fotónál. Ehhez nyújtok segítséget Ügyfeleimnek.

Projekt vezető

Krista Kristóf

+36 (20) 800-1946
krista.kristof@2kwebdesign.hu

AJÁNLATKÉRÉS

Ahol megtalálható vagyok

2K Web and Design iroda

Balatonlelle – Rákóczi út. 234. 2. iroda