Szolgáltatások

Webfejlesztés

HONLAPKÉSZÍTÉS, WEBOLDAL KÉSZÍTÉS, WEBLAP KÉSZÍTÉS

Szerezzen új ügyfeleket! Minőségi, reszponzív, keresőoptimalizált weboldal készítés, honlap készítés készítés több év tapasztalattal!

WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS, WEBSHOP KÉSZÍTÉS

A webáruházak nagyon elterjedtek napjainkban. Modern webshop rendszer rengeteg beépített megoldással, és sok egyedi funkcióval is bővíthető. Könnyen integrálható kártyás fizetés, különféle csomagátvételi lehetőségek, számlázás funkció, kiválóan keresőoptimalizálható.

LANDING PAGE-EK FEJLESZTÉSE

Landing page, azaz érkeztető oldalak készítése kampányok számára. Növelje weboldala nézettségét sikeres és szép landing oldallal!

WORDPRESS WEBOLDAL KARBANTARTÁS

Egy weboldal kezelése, még ha az WordPress alapon is működik túl bonyolulttá válhat egy idő után. Ha baj van és fejlesztői segítség kell valamilyen apró probléma elhárítására, akkor általában külső segítségre lesz szüksége.

Grafika

WEBDESIGN KÉSZÍTÉS, REDESIGN

Kreatív webdesign készítés, a tökéletes kinézethez, hogy az látogató állandó ügyféllé válljon.

LOGÓ TERVEZÉS, ARCULATTERVEZÉS

A logó a cégarculat legfontosabb, legmeghatározóbb eleme. A céglogó tulajdonképpen a cég arca, ügyfeleket szólíthatunk meg vele.

KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Bár a márkakommunikáció egyre inkább az online térben zajlik, a kiadványok hathatós kiegészítői maradnak az online csatornáknak. Legyen szó akár könyvről, magazinról, rövidebb lélegzetű irományról.

REKLÁMGRAFIKA

A reklámgrafika fontos eszköz ahhoz, hogy vállalkozása sikeresebb legyen, javuljon az arculata és könnyebben megjegyezzék a leendő ügyfelek. Vállalom a grafikai tervezést, a nyomdai előkészítést, de megálmodom Önnek a legjobb dekorációt is.

SOCIAL FELÜLETEK TERVEZÉSE

Facebook és Instagram arculattervezése, hirdetési kreatívok grafikai megvalósítása.
Egy cégnek professzionálisabb megjelenést biztosít ha az összes webes megjelenése egységes stílusú és a cég kialakított arculati elemeit, stílusjegyeit tartalmazza.

Marketing

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS (SEO)

A keresőoptimalizálással még több Ügyfelet tudunk honlapunkra csalogatni, ami manapság elengedhetetlen egy sikeres vállalkozáshoz.

KAMPÁNYOK TERVEZÉSE

Minden jó kampány sorsa már a tervezésnél eldől. Mondják ezt mindig a nagy-nagy marketingesek, és én is. Legyen szó Banner, Facebook, AdWords vagy bármilyen más kampányról, segítek megtervezni. Mi a célja, hogyan akarja azt elérni, hogy nézzen ki, mi legyen benne, ezeket csak bízza rám.

REKLÁMFILM KÉSZÍTÉS

A videó és reklámfilmek elkészítésében is Ügyfeleim segítségére vagyok. Vállalom akár spotok, teljes reklámfilmek, kisfilmek készítését is. Költséghatékonyan, rövid, tömör, a fogyasztó számára felfogható üzenettel, marketing eszközökkel.

FOTÓZÁS

Nyűgözze le az ügyfeleit professzionális termékfotókkal azért, hogy izgalmasan be tudja mutatni termékeit, szolgáltatásait.